Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uni


Tummaalla taivaalla
loistavat kirkkaat tähdet

Kuuta varjostavat kuitenkin
tummat pilvet

Kirkkaan valoisa enkeli
levitti siipensä yllättäen

Sinä jäit enkelin suojaan
yritin koskettaa sinua

En saanut otetta sinusta
pakenit enkelin siipien suojaan











Fri vers av maija tuori
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-22 22:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Önskar jag kunde förstå det jag läser
orden klingar så fint när jag försöker läsa.
2014-09-23

  Heikki Hellman
Jag håller med Walborg. Kaunis runo on käännöksen ansaitseva, naapurikielen osaajatkin pääsevät osalliseksi ja nauttimaan kauniista runostasi!
2014-09-23

  walborg
Översätt den här fina och talande drömmen till svenska!!! Genialisk bild som känns sann.
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori