Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar att bli mormor...


Barnet du bär

"Barnet du bär"

Älskade dotter, barnet du bär 

redan älskat, det lilla knytet är...

Minns hur vi längtade och väntade dig...

Från första stund vi fick testet bekräftat...

Så en Aprildag kom du, vackraste babyn 

på BB, viskade en sköterska... 

 

Nu är det du och din man som

får uppleva väntan på undret du bär... 

Längtar och väntar gör ju även jag... 

En annorlunda längtan...älskar känslan... 

Mormor=jag...livets cirkel...livet är härligt... 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 396 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-09-22 23:19



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Grattis-underbar väntan...
2014-10-05

  erkki
Grädden på moset eller livets efterrätt? Både och! Härligt skrivet!
2014-10-05

  Ingrid Trolle
Så vackert och
väl beskriven
mormorslycka.
Barnbarn är "livets
grädde på moset"
2014-10-01

    prima donna
Fint! Förstår känslan till fullo!
2014-09-26

    prima donna
Fint! Förstår känslan till fullo!
2014-09-26

  Åsa Njunjes
Så mycket liv i den på många plan.
2014-09-26

    ej medlem längre
En fantastisk text. Så starkt berörande.
2014-09-23

  Lars Hedlin
Underbart förstår känslan då min dotter ska få barn till våren och jag ska bli Morfar ;) kram
2014-09-23

  Angel of love
Så underbart och vackert skrivet.
Livets cirkel <3
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann