Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstängel


Höstens kyla kom till mig i ett andetag

Grå kall och trist var den mitt nederlag.

Kulen vilsen slagen

Försommardagen som jag minns den än

Jag mötte en ängel som bara blev en vän.

Hemsökt plågad glömd

Det är här som mina egna bittra vilsna demoner

Hemsöker och de jagar mig i eoner.

Ensam vaken dömd

Byggde styrkan för att följa längtan bort från trygga hamnen

Snubblade, föll och nådde aldrig fram till famnen.

Ängel aldrig glömd




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-23 02:41



Bookmark and Share


  Angel of love
Längtansfullt med lite vemod.
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP