Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakadragande

nu drar jag mig tillbaka 
min själ är en grå dammtuss
rester av förbrukat

den framtid som formas idag är inte min
jag hör inte hemma där 
kommer aldrig att höra dit

om jag någonsin hört till någonting
var det i det jag brann för
nu är jag utbrunnen

nu drar jag mig tillbaka
inte mycket håller mig kvar
jag har gjort mitt och det förbleknar
under höstens himmel

tunna trådar av att ännu vara behövd
förankrar mig vid jorden
när de brister är det tid att resa


 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-23 11:47



Bookmark and Share


  kia k-n
Nej snälla, gör inte det. Dina ord och tankar är viktiga för oss. Ibland behövs man mer än man tror själv.
2014-11-01

  Peter Olausson VIP
att dra sig tillbaka - det är väl att söka vilan, den som ger kraften, det nya livet? Det är väl att vara höst inuti, när det grånar därute: att ta det lugnt för att groddas inför något nytt?
2014-09-23

  walborg
Har denna dystra känsla med det förfärliga valet att göra - all besvikelse, sorg och chock som så många många känner idag?
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger