Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försjunken i tankar

Känslor som förvirrar själen
ord som försöker förnimma nuet
tankar som förför verkligenheten
en dåsig blick ur tid och rum
sinnena badar i en annan värld
värst av allt, verkligheten hamnar i din skugga




Fri vers av Nafisa
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-23 16:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2014-09-24

  aol
Starkt så känsloladdad stark skrift,
2014-09-23

  aol
Starkt så känsloladdad stark skrift,
2014-09-23

    ej medlem längre
första och sista raden..
förklarar allt.
2014-09-23

  Lars Hedlin
Bra starkt och känslofyllt!
2014-09-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
väldig bra du har beskrivit dessa tankar,i vilken "verkligheten hamnar i en skugga"

2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa