Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är skapt för vänskap

En inbjudan till vänskap
Genom dina fina gester och ord
du gör mig glad som en nära vän ska
Ja du är ett riktigt kap.

En tröstande kram
Genom dina spontana sms och samtal
Du hör av dig ofta och tar hand om mig
Allt utan samvetskval

En början på något
Genom varandras ögon ser vi varann
Vi kan tillsammans vara en bra kombination
För du är en dröm som blev sann





Fri vers (Fri form) av Maja Starchild
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-23 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild