Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokmässa

"Känn ingen sorg
för mig i Göteborg"
- känn ingen oro, inte där:
dit åker jag för att bli kär
i nya böcker varje höst.
På mässan växer raskt min törst
på äventyr, på IRL,
i det som är Mitt livs novell.
Nu tar jag plats på nästa tåg
och du är med, ja, kom ihåg
att mitt i myllret finns ibland
ett möte vid en stilla strand.










Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-24 07:50



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Jag ska dit imorgon! Fint!
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP