Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ljuset tonas ut.

 

Hon grät vid dina fötter.

Men du spottade bara på henne, vad visste hon om dina känslor.

Hon grät.

Men du sparkade henne bara hårdare.
Fanns ju inget hon kunde ge dig.

Hon grät vid dina fötter, tills hon sakta tappade medvetandet och dog vid dina fötter.

Hon såg ljuset sakta tona bort.

Du såg den enkla kvinnas blod rinna ner för gatan men du bara log.

Du torkade bort blodet från din sko och kastade servetten på henne och gick stolt därifrån.

Vad visste hon,den simpla kvinnan vad du behövde?




Fri vers av Angel of love
Läst 309 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-09-24 09:44



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Fy så hemskt! Berör och griper tag!
2014-09-25

    ej medlem längre
Ord som ruskar om och griper tag.
2014-09-25

    ej medlem längre
Rysligt bra skrivet.
2014-09-25

  Maria Sundelin VIP
Känns att läsa
Kramar
2014-09-24

  ResenärGenomLivet VIP
Stark text...man berörs mycket...
2014-09-24

    ej medlem längre
Du överträffar dig varje gång. Denna text griper tag och jag tolkar som hon vill men han ser inte hennes uppoffringar.
2014-09-24

  Tobias Haglund
Myckey berörande. Hemskt!
2014-09-24

    ej medlem längre
Åh, dessa ord gräver sig in djupt i en. Bra och starkt skrivet!
2014-09-24

  Lars Hedlin
Stark berörande och intensiv i frustration och känsla....
2014-09-24

    ej medlem längre
Du skildrar starkt ett känslolöst samhälle - en mycket berörande text!
2014-09-24

    Dan Myrbeck
Verkar vara en väldigt hård
och kall person...
2014-09-24

  Connie
Skakande upplevelser om hur fysisk och psykisk terror kan gå till!
2014-09-24

    ej medlem längre
En stark text som ruskar om, fint förmedlar du en verklighet som finns för en del..
2014-09-24

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text.
Vi måste hjälpas åt så att ljusets låga brinner starkt och klart.
2014-09-24

  louisegirl
Berör starkt <3
Griper tag!
Fint förmedlat!
2014-09-24

  M M Mannheim VIP
Ljuset tonas ner har du helt rätt i. Och du sätter ljuset på ett problem som sätter spår i vår svenska kultur. Ingen ska känna sig skyldig men någon är det. Bra beskrivet.
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love