Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnfullt

 

 Klaga inte på bitterhetens pladder

från den utsattes kloka munläder

När dennes liv blivit brottsligt stekt

är smärta brännsårens självklarhet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-24 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kanske klagar värre själv fast man har allt man behöver, och det är förståeligt om en utsatt blir bitter och klagar när man inte får någon hjälp.
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP