Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på dig

så tyst
så lugn

väntar tålmodigt

inte ett knyst

dina steg
ekar på andra sidan planket

mitt hjärta slår ett slag..... två slag......tre slag

din näve
som knakar mjukt mot dörren

jag väntar

det känns som om åren passerar förbi innan min hand öppnar dörren
en evighet innan jag ser ditt leende
och en livstid innan vi går hand i hand




Övriga genrer av svartpost
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-24 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost