Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rännstenar och avloppsvatten

jag går alltid bredvid rännstenarna

ibland tar dem mig till kusten
där den friska hafsbrisen
ger själen ro

men oftast är jag i staden
där avgaserna gör huden grå

och där jag går är jag ett stenkast från där jag vill vara
men ett felsteg närmare att bli oduglig



liggande på marken
i smutsen
där de trampar på mig
i blindhet

som om jag var regnet bland rännstenarna




Fri vers av svartpost
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-25 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost