Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vuxnare vuxen

Ett barn
Hon ser inte sig själv
Hon ser vart hon vill gå
Hon ser var hon vill nå

Växa och bli vuxen

Hon vill nå upp till diskbänken
För där ligger ju allt hon inte får
Det är mycket hon inte når

Ett barn
Blir en dag vuxen

Hon når upp till diskbänken
För där ligger kniven bredvid apelsinen
Som hon tar med medicinen

Ett barn har vuxit
men hon är inte vuxen
Hon vet inte vem hon är
Hon vet inte vart hon vill gå
Det finns mycket hon kan nå
Men det hjälper inte
När det inte finns någonstans att gå




Fri vers (Fri form) av svartpost
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-14 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost