Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget kan börja!


Med dammsugarskaftet i högsta hugg

börjar kriget mot dammråttorna som har ockuperat sig

i alla de hörnen

Och man förstår redan innan att dammsugaren kommer

att sopa golvet med dom alla

Även de under mattan

För efter tjugo minuter är det rent i lägenheten

Tomt

Råttorna är besegrade

Men som alltid kommer de tillbaka då kriget åter

blossar upp igen...

Ken Cassel
25/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger
Publicerad 2014-09-25 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel