Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under täcket






Jag vill förföra dig
Under täcket
Där du gömmer dig

Jag vill kika under din hud
Och kittla ditt hjärta

Dra ner mössan över ögonen
Så du inte ser
När jag smyger nedåt
Med min tunga

Du ska bara känna
Hur jag är nära
Så nära

Sedan ska jag göra allt förbjudet
Med dig

Få dig att komma högt
Tills den nyfikna grannen blir generad
Där bakom väggarna




Fri vers av Tess74
Läst 242 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-09-25 22:04



Bookmark and Share


    Bo Malte
välkommen...
2014-10-19

    AgnesKenshin
Grattis, grattis, till placeringen!
2014-10-01

  sommarmoln
Ljuvt erotiskt!:)
2014-10-01

    ej medlem längre
Härligt mysig text:)
2014-10-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlighetens händelseförlopp, även för grannen:)
2014-10-01

  Lars Hedlin
HÄRLIGHET! :)
2014-09-26

  Peter Olausson VIP
Närvaro! Gillar inte minst "Jag vill kika under din hud/kittla ditt hjärta" - erotiken blir inte bara leken utan också den existensiella nödvändigheten. Älskog för att kunna leva?
2014-09-26

  Eliza-69
Myyys ;)
2014-09-25

    ej medlem längre
Under cover! så fin!
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74