Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla lämnade i en dagdröm


med jorden under våra fötter där vi har våra rötter

Våra nära och kära

Tjocka släkten och vänner

De som vi älskar och hatar

Men de som har funnits till där så länge man minns

De som bryr sig när de på en hela tiden

håller på och tjatar

Gör inte si, gör inte så

För gör du det så vet du inte hur det kommer att gå

Och sådär håller de på och gnatar

Jätte jobbigt så

Inte alla släktingar då förstås, men några få

Hallå! Hallå!

Du där

Ja, just du

Vakna

För här kan du inte gå och dagdrömma då du kan

bli överkörd av någon bil

Och det vill du väl ändå inte ändå...?

Vi är alla lämnade i en dagdröm!

Ken Cassel
25/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-25 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel