Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

this feeling inside

Det känns ibland som jag kastar tärning
Om vem som ska få krossa mitt hjärta
Dom som får mig på fall
Det är dom jag inte har en möjlighet att få
Att få dejta igen
Ja det saknas.
Men det är sällan det matchar.
Dom som vill ha mig,
ja där säger hjärtat stopp
Där mitt hjärta säger fortsätt fram,
ja där finns varken en väg eller stig att gå

Tärningen är i rullning
Det pirrar till när jag vet att du är nära
För Du har kastat om i min hjärna.
Tärningen rullar nog länge till,
Men där framme skymtar ännu en återvändsgränd




Fri vers av Maja Starchild
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-25 23:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är vacker som få
du må få

sådana som älskar dig så
att du som en gudinna må
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild