Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt, och tack för idag


Om jag vaknar upp igen imorgon

så blir jag åter glad då du och jag kan gå på en promenad

genom stan och bara va

Fredag och allt

Låter inte det bra?

Men god natt och sov så sött så länge

Ja, god natt!

Vi syns och hörs imorgon igen, min älskade vän...

Ken Cassel
26/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-26 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel