Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver inte oroa mig så mycket


för jag har ju dig min älskling, rygg mot rygg

Och vi backar ju alltid upp varandra om det är något

Så med dig i bagaget, min älskling, känner jag mig

alltid trygg

Men så älskar jag ju dig också, så otroligt mycket

och tycker att du är så himla otroligt snygg

Vill numera inte ha någon annan

Så i ditt sällskap känner jag mig alltid lite stygg

då jag ständigt går och tänker på små snuskiga tankar

fulla med kärleksfullt hyss

För det kan väl inte bli så mycket skönare

och vackrare än så

än när två förenas och smälter ihop i en kyss

När två heta tungor smälter ihop i ett kryss

Puss på dig, min älskling

Glöm aldrig bort mig...

Ken Cassel
26/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-26 10:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt när man kan lita på varandra...
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel