Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inget märkvärdigt med att fylla år

Bara en vanlig dag på kalenderåret
Men kommer någon ihåg en är det klart att man blir glad
och släpper en liten glädjetår
Åh, ett litet paket också
Tack så mycket
Vad snälla ni är
Undrar vad det är, undrar vad jag får
Oavsett vilket så är det ju tanken som räknas
såvitt jag förstår...

Det är inget märkvärdigt med att fylla år!

Ken Cassel
26/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-26 12:02



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Underbara ord.... Kraaaam
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel