Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen kring deras hjärtan.

 

Du tog av mig kläderna och jag lät de falla.
Dina viskningar smekte mig som sammet över min kropp.
I dina armar levde jag ut min längtan, jag var lycklig i din famn.
Njutningen vi tillsammans byggde upp var av kärlek.
Det vi kände var äkta,det kan ingen ta ifrån oss.
Men en iskall och regnig kväll tog allt slut.
Nakna frös vi,hur vi än gjorde kom aldrig värmen tillbaka.
Vi närmade oss varandra igen men ögonen lyste bara svart och kallt.
Det som var då,står nu som iskalla figurer och bara väntar på att värmen ska tina deras kärlek.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 383 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-09-26 16:39



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Starkt berörande .. Började nästan huttra..:)
2014-09-30

  Lars Hedlin
Starkt i beröring kram
2014-09-28

    ej medlem längre
Känns vemodigt - hoppas lyckan återvänder. Kram!
2014-09-27

  ULJO
Vemodsord. Hoppas värmen återvänder
2014-09-27

  Connie
Den här kramar hårt om hjärtat! Har man tur lyckas man tina upp varandra igen!
2014-09-27

    ej medlem längre
Orden ger en ledsam känsla i hjärtat. Hoppas värmen kommer tillbaka och tinar isen. Kram!
2014-09-27

  Rise Little One
Din vacker text påminner mig om en sann historia...
2014-09-27

  Maria Sundelin VIP
Hoppas den kommer snart.
Kramar
2014-09-26

    AgnesKenshin
åh, så frostigt det känns att läsa.. men känns även förväntan o hopp.. att frosten ska ge med sig!
2014-09-26

    ej medlem längre
Så fint du fångar upp känslorna...
2014-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt vackert...
2014-09-26

    ej medlem längre
Och äkta kärlek kan tinar de mest frusna hjärtan.
Öm och fin text.
2014-09-26

  Palett
Bra beskriven känsla när kärleken har kallnat.
2014-09-26

  AstridElisabet
Mycket vacker och fin känsla!
2014-09-26

    ej medlem längre
Stor känsla i dina ord. Skickligt skrivet.
2014-09-26

  louisegirl
Fint skrivet i känsla och ord, hur kärleken kan te sej..<3
2014-09-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om ett förhållande som förfrusit!
2014-09-26

  Ponkla
Snyggt skrivet från att vara fri till ett fast förhållande bara tvärtom.
2014-09-26

    Dan Myrbeck
Bra om hur snabbt
kärlek kan försvinna.
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love