Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leker med bokstäver


Håll käften

Bokstäver används hela tiden
xyz åäö
att rimma på tiden mitt i striden
satt i en trasig båt på en sjö

Bokstaven R rimmar på märr
hästen hoppade högt i hagen
fastnade där och fick ett ärr
som hamnade långt ner på magen

Bokstaven L rimmar på kapell
där står en prälle och talar
någon uttalar sig med ett gnäll
prällen han bara malar och malar

Håll käften era svin skriker han
jag har då inte sagt ett ord
sa jag tyst och försvann
hörde se'n att det blev mord

Jag har nu slutat att använda ord
nu använder jag endast bokstäver
lägger dem snyggt ner på ett bord
sedan jag ihop dessa bokstäver väver




Bunden vers (Rim) av Anita Brännström VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-27 17:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en lekfullhet som uppskattas !
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP