Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig vägen


Hur hamnade jag här?
Bland drömmar och känslor glömda, gömda

Du log och jag är nu förlorad
försöker sova, försöker leva




Fri vers av Gigi
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-27 21:54



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
svårt att vara där och ändå kan det vara början på något nytt...
2016-01-13

  Gisela Nordell
svårt att vara där och ändå kan det vara början på något nytt...
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi