Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hållplats i livet

 

 

vad är vitsen med att försöka
varför ska man känna
vi är alla förbrukningsbara
tillfälliga hållplatser
på vägen mot någon bättre
vi behövs
tills vi inte behövs längre
då kastas och glöms vi bort som om allt vi sagt
gjort och känt
aldrig hänt

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 683 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-09-27 22:10



Bookmark and Share


  NathalieS
Så bra!!
2014-10-18

  Louise Sparring
så känns det ibland
2014-10-01

  louisegirl
Så starkt och bra skrivet!
2014-10-01

  aol
Bra starkt berörande skaldat, ja till slut läggs man i en grav som så småningom ingen går till
2014-09-30

    ej medlem längre

En text med stort innehåll ....
Mycket bra framförd ...
2014-09-30

    ej medlem längre
Så jävla klockren!
2014-09-29

  Fru Intighet
Helt fantastiskt, Nicklas.
Bokmärker!
2014-09-29

  Carina Bendix
Nej, vi glöms aldrig bort av dom som varit oss nära. Vi är en del av deras liv.
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP