Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett slags sällskap

 

smällen i brevlådan

tidningsbudet gör mig sällskap

tänker på att det en gång var tvärtom

jag därute med tidningsbunten

någon, säkert varje natt,

som satt innanför

ensam vaken

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-28 04:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns säkert många i den sitsen...fint beskrivet...
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta