Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Jag bryr mig
Jag bryr mig så oändligt mycket

Vänskap
enbart vänskap
vackert, fint och känslofyllt

Jag älskar dig är dom starkaste ord som finns
men jag kan säga det till dig

För jag älskar dig min vän!




Fri vers av Alwan
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-28 11:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina ord om äkta vänskap...
2014-09-28

    AgnesKenshin
fina ord, att läsa denna söndagskväll. tack.
2014-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
En vän är en skattefri förmögenhet.
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan