Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Visst säger jag dig
sanningen

Men än sannare
är orden

jag aldrig
yttrar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-28 13:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det. Ofta.
2014-10-04

    AgnesKenshin
Grattis till placeringen; en liten text med mkt innehåll. snyggt!
2014-10-04

    ej medlem längre
Snyggt !
2014-10-04

    ej medlem längre
Så är det nog ibland för det som uppfattas som sanning av dig kan såra å är inte relevant om man vill knyta vänskapsband. För det vill ju vi göra...
2014-10-04

    ej medlem längre
Bra framfört detta ...
2014-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Text med stort innehåll!
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP