Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränk mig i sagan...

Sudda bort de osäkra ögonblicken
de förvirrande sekunderna
de huggande orden

dränk mig i sagan om oss igen

Visa mig den där kvällen utanför Åhléns
hur din blick mjuknade när du såg mig kommandes från tunnelbanan
hur vi stod framför varandra i flera minuter utan att säga något
hur snön vackert vilade i ditt tjocka hår
hur din blick glittrade i vinter mörkret

Visa mig igen när vi gick hand i hand genom drottninggatan
hur frosten glittrade på gatorna i en imitation av natthimlen
hur himlen sjöng om tvåsamhetensmelodi

Låt mig drunkna igen i leenden, skratten, ömma blickarna och de mjuka läpparna

Hoppa över när du lärde mig att längtan, osäkehet och begär kunde förenas till en enda stor själasäng gjord av de vassaste törnen

Hoppa även över all kaos och oreda som besökte mitt hjärta sedan du tog min själ och sinnen i besittning
när du skakade, kramade och tömde mig på all tillförlitlighet

Dränk mig i sagan av allt vi försökte att vara för varandra men inte lyckades att bli




Prosa av Nafisa
Läst 576 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-28 16:07



Bookmark and Share


  Undine
Vacker beskrivning av kärlek, smärta och förlust.
2014-10-24

  dubbelve
Så fint. Ser bilder framför mig, du skriver väldigt målande.

"...när du lärde mig att längtan, osäkert och begär kunde förenas till en enda stor själasäng gjord av de vassaste törnen".

Aj aj. Applåd!
2014-10-02

  Lena Själsöga Keijser
oändligen vackert
förmedlar du
din längtan

dröm
sagan
dröm sagan vacker

tack att du skriver
2014-09-30

  Tobias Haglund
Bra och vackert. Bräcklighet och skönhet på samma gång!
2014-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2014-09-28

  Lars Hedlin
Bra starkt i närvaro och känsla!
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa