Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så glittrande var aldrig havet

Så glittrande var aldrig havet...

...som när stormen kom

som när vågorna bar de vita facklorna
i tiotusen händer

som när vattnet därute
dränkte öarna

och bjöd mig att dansa
den sista tangon

med Nordsjöns
senorita




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-28 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Uppfriskande!
2014-09-29

    ej medlem längre
Vackert diktat...."som när stormen kom," det är en tjusning när vågorna dånar, och skummet stänker..
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP