Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Illusion om kärlek och närhet


Du kunde inte hålla mig kvar

Även du var grön

och

älskade

Trodde att vi

alltid

skulle

nära varandra

Vi var ett

Tills en frostnatt

skiljde oss

åt

Nu är jag bara
kärlekens färg

Genomskinlig

Jag flög

och föll

Nu finns du inte mer......................





Fri vers av WyS VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-21 20:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör inom <3
2015-11-23

  i af apa
åh så berörande
som en utslagen blomma
som tappar bladen...
2015-11-22

    ej medlem längre
Du är en vacker själ.
2015-11-21

    ej medlem längre
I sorgens stund så berörande skrivet! Kramar
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP