Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

01.50

Och när klockan slår
01.50
i natt
går mina tankar till mannen
som med tårfyllda ögon
och hjärtat tungt av sorg
lutar sig mot signalhornet
en sista gång




Fri vers (Fri form) av Marelia
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-28 19:10



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Mycket starkt om specifika klockslag som återbringar känslor!
2014-09-29

    AgnesKenshin
vissa tidpunkter, o datum smärtar, o så mest betydelsefulla.
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Marelia