Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andnöd

Ibland vill jag
slita bort dig
från mitt inre


Så jag slipper ha
ont

För du är det bästa
och värsta
som hänt mig
och jag får inte
luft




Fri vers (Fri form) av Marelia
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-18 11:21



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Relationens paradoxer i ett nötskal. Bra gjort.
2014-10-19

    AgnesKenshin
Mitt i prick! Fler ord behövs inte.
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Marelia