Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 28SEPTEMBER2014 - septemberarme'

lövmaskerade

till hälften sänkt i mossa 

- trattkantareller




Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-28 22:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det där drömde jag om inatt, efter att själv ha varit ute och plockat... härligt...
2014-09-29

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-09-29

  Annie b'larsson VIP
Vad fint - jag känner doften från skogen - och trattkantarellerna.
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP