Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



28SEPTEMBET2014 - skogskonsert

 

 

 

Brandgul trumpetsvamp

I rampljus under granen

Klädd för sent höstspel




Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-28 23:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Goa höstögonblick...fast jag har bara hittat svart trumpetsvamp...
2014-09-29

  Ponkla
Fint skapat!
2014-09-29

    ej medlem längre
suverän!
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP