Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om det är jag som är vinsten

Det där charmiga gulliga leendet som får mina kärlekslågor att brinna..
Är det ett leende för mig? ja jag undrar om du söker kärlek är det mig du vill vinna..

Jag är inte van med någon som dig
någon som ger mig uppmärksamhet på "rätt sätt"
Min känsla av att bara vilja ha mer
av blickarna från dina leende ögon,
Av dina armar som håller om mig

Du gör mig nervös och pirrig i kroppen, ja jag omfamnas av någon känsla redan nu
min önskan är att ligga bredvid dig
Längtan efter att ha "någon" har förändrats till att tänka på att denna någon kan vara du.
och jag undrar om du tänker detsamma om mig

Jag ligger sömnlös och med tankarna på vift.
om det är jag som är vinsten i ditt kärlekslotteri




Fri vers av Maja Starchild
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-29 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild