Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 önskningar.

 

 

Den magiska lampan hamnade i min ägo av en anledning.
Att jag skulle gnida och putsa den var för länge sedan uträknat.
Min dröm,min längtan,min saknad var tre stora känslor och hopp som skulle infrias.
Det måste varit ödet att den orientaliska lampan skrek åt mig.
KÖP MIG.

För när solen står som högst och månen lyser som starkast kommer anden ut ur lampan.
Han ser i mina ögon och ser min sanna kärlek och infriar mina vackra önskningar om dig,om oss,och vår framtid.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 435 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-09-29 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra önskningar!
2014-10-03

    ej medlem längre
Fint skrivet, som en liten saga.
2014-10-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
magisk suveränitet
2014-09-30

  Fem hjärtan VIP
Otroligt, magiskt och underbart vackert! Applåd!
2014-09-30

    ej medlem längre
Sagolikt vackert!
2014-09-30

  Connie
Magiska ord, från en magisk ängel!
2014-09-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Magiskt vacker text!
2014-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
Lite magi är inte dumt att ha i livet...
fin önskan...
2014-09-29

  Maria Sundelin VIP
Vackra drömmar som jag hoppas slår in.
Kramar
2014-09-29

  Lars Hedlin
VAckert i kärlek och känsla :)
2014-09-29

    Dan Myrbeck
Sådana skulle det finnas
fler av!
2014-09-29

    ej medlem längre
Tror nog anden har infriat dina önskningar redan. <3
En magiskt vacker text vännen.
Kram
2014-09-29

    ej medlem längre

Mycket ömt och vackert ...
2014-09-29

    ej medlem längre
Vackra magiska ord.
2014-09-29

  Ponkla
Vackert ömsesidigt fint skrivet!
2014-09-29

  Tobias Haglund
Kärlek med en orientalisk klang! :)
2014-09-29

  louisegirl
Så ömt och fint skrivet..
Hoppas dina fina önskningar, faller väl ut <3
2014-09-29

  Maj-Lis VIP
Fint...alla borde vi hitta en sådan lampa
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love