Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer alltid att vara på det där lilla stälet


var är den förbannade nyckeln

där du inte letar
under hyllan
i tvättkorgen
i lådan längst ner

så många ställen
där du inte letat
bakom soffan
under mattan

där du inte letar
ligger jag glömd






Övriga genrer av svartpost
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-29 18:55



Bookmark and Share


  DarkIsTheWorld
skriv mer snälla :) letar du nycklar nu igen? :)
2014-09-29

  Maja Starchild
Haha härligt att du lyckas fånga en simpel vardagshändelse lire poetiskt :D
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost