Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är media så tyst om nedersta trappsteget

 

Makten ljuger

media tiger

Om mycket

i sista stycket

 

Nästan inget syns

när utförsäkrade bränns

Hemlösa fryser

arbetslösa ryser

 

Är läsarna för få

eller är sanningen för rå

I Sveriges undangömda vrå

står utslagna med dumstruten på




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-30 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det går inte att lita på något i media.
Det är ingen hänsyn till den enskilda människan.
2014-09-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
i den tysta steg pågår förberedelse till packa krigsländerna (lådorna)/media är tagen på sängen också.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP