Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåta eller icke förlåta

 

Förlåta en ond gärning är svårt

det är det som gör livet så hårt

Att även om du har en god själ

biter falskheten dig i din häl

 

En ärlig förlåtelse är och förblir sällsynt

att åter lita på någon som gjort dig ont

När denne mångfaldigt sått ondskans frö

sänder denne även din äkta godhet till en öde ö




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 1744 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-30 14:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Svarar privat!
2014-09-30

    ej medlem längre
Vi klarar inte alltid att förlåta den som gjort illa...
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP