Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hos en person ( choka )



han tände henne...

hon älskade bara...

aska brinner ej;

det är vårt öde - tändas
älska, brinna...om
vi får lycka, finner eld
vårt hjärta hos en person




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 314 gånger
Publicerad 2014-09-30 15:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran