Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödande vilja

Din tid har kommit och den kommer att glimma.
Dina drömmar är på väg. Det kommer att slå in.
Se hur det lyser, där misslyckanden inte finns.
Om du behöver en vän kommer jag att segla med dig.
Jag tar en del men ger dig mer. Det vet vi båda.
Jag viskar till dig på morgonen.
När jag ser i dina ögon så förstår jag.
Jag håller fast vid din kropp och känner varje steg du tar.
Din röst är varm och len.
En kärlek som jag inte kan överge.
Vi är på väg till något.
Någonstans har jag aldrig varit.
Jag är rädd men är redo att lära av kärlekens resurs.
Ditt hjärta slå så fort.
Plötsligt finns en känsla av att jag inte kan fortsätta
Samtidigt är den ljusår bort.




Fri vers av Henning Hson
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-30 16:01



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Blodet i kroppen svallar och viljan likaså!!
2016-03-05

  DominiQueen
Blodet visar vägen upp och fram... Fortsätt bara gå...
Kusten och horisonten är klar.
Blessed be
2016-01-30

  överlevaren VIP
"Vi är på väg till något.
Någonstans har jag aldrig varit."
Gillar, fin rytm!
2016-01-11

  Lena Själsöga Keijser
den skolade viljan
är vackervärnande

det lever en mjuks stämma i denna din känsla
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson