Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöder vi eldens hjärta

Gråter vi av minnena du gav
Blöder av hjärtat du på tände på
Inga minnen vid min svaga sida
det orkar jag inte ha
Mina drömmar leder mig bort
vill aldrig se dem igen
Vid min sida finns en mur
Från en utbränd eld
finns en aska som ingen vill ha
Under mig finns ett berg
ovanför mig finns en gud
Visst, jag drömmer om dig
men aldrig om svarta blommor
Försöker se men du finns inte där
vill åt det söta men vattnet är salt
Vad vill du säga mig
försöker du ens
Blöder av hjärtat du på tände på
Blöder vi eldens hjärta




Fri vers av Henning Hson
Läst 513 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-04-23 12:40



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Stark och vemodig med en mörk karaktär där hjärtat gråter .
2016-08-12

    ej medlem längre
Stark & berörande
2016-06-18

  Magica VIP
Stark dikt!
2016-04-28

    Bo Malte
Gillas mycket ..Känsla förmelas bra!
2016-04-27

  Zandor
platt, egoistiskt och förutbestämt!
du kan bättre käre Henning
2016-04-25

  StinaJ VIP
Känslor som berör
2016-04-25

    ej medlem längre
Nakna ord fyllda av smärta och sorg.
Skickligt skaldat.
2016-04-24

  Gisela Nordell
sorg som berör..finns en aska som ingen vill ha..förödelse...svarta blommor och ett hjärta som blöder
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson