Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlar ditt hjärta.

Det underbara väcks till liv
Längtans lust får sin stilla ro
Bäcken blåser sakta vintern vidare
Grönskan visar upp sig stolt
Doften av det friska är här
Håller om dig
Lika underbart som ditt leende
Jag kramar om
nuet med dig
Vi är ensamma men äger allt
Solens sista strålar är vackra
innan natten tar vid




Fri vers av Henning Hson
Läst 608 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-04-11 20:31



Bookmark and Share


  Zandor

Bra text och fin bild :)
2016-05-06

    AgnesKenshin
Vi är ensamma men äger allt

.. behövs inga fler ord än dessa 6!!!
2016-05-02

  Margit Grell
Fint!
2016-04-28

  Karina"Kia"
*Duns* Här speglas vårkärlekens dans..Får jag lov!
balansen mellan vårlyrik och kärleksdynamik..Pjhuv!

Sprängande njutBra!
2016-04-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
finstämmig!
2016-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Stilla och kärleksfullt spelar dina ord en vårsymfoni.
2016-04-18

  Öknens Ros VIP
Härligt kärleksfullt skrivet, ömsint och känslosam.
2016-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Känner glädje och livslust tills jag läser de två sista raderna, då får jag en känsla av vemod!
Min tolkning.
2016-04-18

    ej medlem längre
Smärtsamt vacker dikt.
2016-04-14

  StinaJ VIP
Underbart kärleksfullt. Pärla mitt hjärta, vackra vackra ord som säger allt.
2016-04-14

  Zandor
som ramlat hår ur guldknäppe!
välformulerat och artigt....
gillas mycket
2016-04-13

  Karina"Kia"
ÅÅ! vilken välkomnande vårkärleksdikt..så mjukvackert stilla och hur årstider bjuder upp in i det ljusa fast mörkret står på lut!
Bravo!
2016-04-12

  Ninananonia VIP
Tycker om denna...
2016-04-12

    Bo Malte
kvinnan är lyckligast när hon just kissat. då har hon nämligen pärlor i håret / bravo!
2016-04-12

  soligajag_1 VIP
Sån underbar kärleksförklaring!!!
Det sjuder av värme och passion!!
2016-04-12

  Gisela Nordell
fin kärleksfull stämning i dina kärleksfulla rader
2016-04-12

    ej medlem längre
Fin och varm!
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson