Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små droppar av kärlek

High heels tänder mig….
Och när jag ser dina ögon
Godingen, jag vill hålla dig hårt
Kysser din hals
Och vi båda vet att varma hjärtan kan ändra
Du retar mig med dina mjuka penseldrag
Över din vackra kropp
Förverkliga mina sensuella drömmar
Min hand mot ditt lår
Öppnar champagnen till vindspelets melodi
Visa mig ditt leende och jag kysser dig
Smeker din ros som knoppar ut
Smakar dina droppar på mitt finger
Din nakna hud mot min
Vill älska passionerat med dig
Mjukt och vackert fast kraftfullt och djupt
Det var därför du kom
Med mig när tiden står stilla
Som när jag vila mitt huvud mot ditt bröst
När du vill att älska igen
Vill dricka mig mätt av dina kärleksdroppar
Du kan inte mätta mig
Kan aldrig få nog….av dig




Fri vers av Henning Hson
Läst 579 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-04-29 19:15



Bookmark and Share


  Vågparet
Härligt..
2016-09-09

  soligajag_1 VIP
En stark passion i denna poesi.
Kärlek så het så det brinner inombords!
Gillar !
2016-07-02

    ej medlem längre
Sensuellt. Andlöst. Pulshöjande text.
2016-05-03

  Ninananonia VIP
Vacker är kärleken...
2016-05-02

  Zandor
ja...mycket blå rök blir det
2016-04-30

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens gyllene tråd!
2016-04-30

  Gisela Nordell
å så passionerat!helt ljuvligt!
2016-04-29

  Karina"Kia"
Ååå! så vackert skrivet beskrivet!
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson