Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skugga ljuger inte

Som en spegelbild
följer dig vad du än gör
Bevittnar dina handlingar
Rör sig precis efter dina steg
Det enda som skiljer
är ansvaret i handlingarna
Följer dig in i mörkret
Även om Du inte ser
Men det klarnar när ljuset kommer
Din skugga ljuger inte...




Fri vers av Henning Hson
Läst 524 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-09-21 19:40



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
Lucky Luke skjuter ju snabbare än sin egen skugga. Betyder det att han är försteman på flotten..?
2017-01-12

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så sant men skuggan kan bli längre och den kan bli kortare....men vi är alltid dem vi är!
2016-09-26

  Öknens Ros VIP
En ständig följeslagare i livet, utom mulna dagar, då gömmer den sig.
2016-09-22

  objekt3
Var Paranoid! (o du lede ...)
2016-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar visdom och insikt!
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson