Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porträttet Den nakna kvinnan

Min längtan av skapelse
Solens morgonstrålar glittrar i ateljén
Äntligen hör jag det jag längtat efter
Din sensuella doft, din kropp skall porträtteras
Dina ögon din mun dina former
Mina penseldrag över din nakna figur
Lusten för dig fylls i min kropp
Mina ådror hämtar allt mitt blod
Du leker med ditt varma leende
Din sensuella blick gör mig generad
Åtrån efter dig blir tydlig
Ställer mitt tätt bakom och smeker varsamt din mjuka kropp
Din doft är ljuvlig din hud väcker minne om sommar
Vill höra dina djupa andetag
Mina händer målar på din hud
Du skakar lustfyllt av längtan
Ögonbindeln gömmer din blick
Vill att du skall känna
Fyller dig med varm kärlek
Sakta kommer vi tätare
Långsamt fyller jag din längtan
Djupare och kraftigare…




Fri vers av Henning Hson
Läst 576 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-04-08 16:26



Bookmark and Share


    Bo Malte
Vacker så skinnet stannar! Får mig att dansa som en glädjeflicka med klockad kjol...
2016-04-20

  Ninananonia VIP
Mycket vackert är detta porträtt..
2016-04-11

  Zandor
liten pensel...tunna drag. färgglatt! bravo!
2016-04-11

  Solstrale VIP
Vidunderligt! Under som ger mersmak och lustfyller läsarjaget som beundrar din förmåga att få till det!
2016-04-11

  soligajag_1 VIP
Så sensuellt och vackert så det griper tag i ens innersta väsen!!
2016-04-09

  StinaJ VIP
Med sensuella penseldrag målar du en levande tavla. Vackert
2016-04-08

  Maggan
Jag känner penseldragen....
Blundar och njuter
2016-04-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Passion och lust i bilder, att njuta av.
2016-04-08

    ej medlem längre
Njutning... Fint beskrivet!
2016-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din kärleksfulla text!
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson