Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där änglarna dansar

Ännu en dag är förlåten
Vad gjorde jag med den
Letar efter spåren
Och drömmer om morgondagen
Vill höra det jag redan vet
En slags befrielse på det okända
Tror din lust kommer segra
Resans mål där alla hamnar
Där änglarna dansar...




Fri vers av Henning Hson
Läst 480 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-08-24 09:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Riktigt bra!
2016-09-06

  bumerang

Tror att änglarna dansar i nuet.
Bjuder in oss allt dom förmår.
Fast resans mål kan vara olika
Är.
Fin dikt
2016-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Gillar din text!
"Där änglarna dansar..." Ja!!!
2016-08-24

  Zandor
en härlig text! frisk och frejdig.
bravo!
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson