Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forgive or not forgive

 

Forgiveness for evil things is difficult

That´s what makes life so hard

That even if you have a good soul

falsehoods bites you in your heels

 

An honest forgiveness is and remains rare

for restore trust for someone who have hurt you

When evil persons like to sown evil seeds of evilness

they also sends your genuine kindness to an deserted island




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-30 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP