Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önska, hoppas, välkomna

varmt hjärta
önskade du orka
behålla

välviljans ord
välkomnade dig,
och var du

alla tingens fria liv
andning
rörelsedarrning
önskade du få
av vinden

attraktionen -
kronan på kärlekens
verk
letade du efter
långa tider utan -
visste den var vid liv
bara du orkade
vänta






Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 214 gånger
Publicerad 2014-09-30 16:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Innerliga tankar och känslor
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran