Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens klokaste obesvarade fråga

 

En liten tunn undran

är varför jorden söndras

Till att utbreda tundran

så att hungern mönstras

 

Vi kan omöjligt dela med oss

skapar ideligen nya krig

Vad är det för fel på oss

varför vill vi inte gå på empatins stig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-30 16:59



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ja, vad är det för fel...?
Kanske har mänskligheten
koncentrerat sig för mycket
på teknik, ytliga förbindelser,
och månlandningar i stället
för att empatiskt hjälpa dem
som har det svårt.
2014-09-30

    ej medlem längre
Ja vad är det för fel, själviskheten, bortskämdheten, kanske vi (många av oss), har det för bra...
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP