Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser du genom mig

om jag säger att allt är bra
att det inte är någonting att oroa sig för
kommer du se igenom mig då
förstår du
att när jag säger att du ska gå
lämna mig ifred
egentligen betyder att du ska stanna
hålla om mig
viska alla underbara ord som jag vill höra
förstår du att jag älskar dig
fast jag inte säger det
fast jag skriker att jag hatar
hatar dig
hatar allt
hatar alla

när jag springer in på mitt rum
smäller i dörren
skriker
gråter
förstår du att jag vill att du ska komma och trösta då
jag vill se ditt ansikte
känna din doft
vill att du ska mildra smärtan
om jag ber dig ta bort den
gör du det då
när du frågar om jag vill ha en kram
och jag säger nej
ser du genom mig då
och ger mig kramen i alla fall

mamma förstår du
allting som jag vill säga
men som är så svårt att få till ord
mamma säg att du förstår
förstår att jag älskar dig




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-04-04 12:20



Bookmark and Share


  eerie
en välkänd känsla
& du beskriver det exakt så som man känner det
bra!
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson